Maandag t/m Vrijdag 08:00 – 17:00.

Spoed? Kom telefonisch in contact.

Service en Onderhoud

Home ➝ Service en Onderhoud

Dak Voor Mekaar

Over Service en Onderhoud

Wanneer het Dak Voor Mekaar is, wilt het niet vanzelfsprekend zijn dat het ook zo blijft, door bijvoorbeeld bosrijk omgeving kan het in de herfst en lente voorkomen dat er bladafval op het dak komt en daarbij komende schade aanricht.

Door periodiek onderhoud te houden wordt de levensduur van daken verlengt en voorkom je vervroegde renovaties en schades die daardoor ontstaan.

Ondanks dat daken goed onderhouden worden, kan het voorkomen dat er lekkages optreden. Het verhelpen kan door simpelweg het op te sporen en het te repareren, bij Dak Voor Mekaar willen we onderbouwde diensten verlenen. Na het oplossen van een daklekkage geven wij advies over het dak en waardoor het probleem ontstond. Bij de factuur leveren wij foto’s en advies met eventueel daarbij behorende contacten om in de toekomst storingen te voorkomen. Daarnaast geven wij ook een verwachte levensduur van het huidig daksysteem.

Kostenbesparend

Wanneer het dak in beeld is gebracht kunnen wij een plan opstellen samen met de opdrachtgevende partij, zodat de levensduur van het dak verlengd kan worden en renovatie uitgesteld kan worden. Door een dak goed te onderhouden kunnen wij nevenschade zoals lekkage binnen beperken.

Doeltreffend

Door aandacht te besteden aan het huidig systeem en de ligging ervan kunnen wij door middel van bepaalde punten een daklekkage snel constateren. Vanwege de nodige opleidingen en ervaring kunnen wij een objectief blik werpen en de opdrachtgevende partij op de hoogte stellen hoe de storing is ontstaan.

Weten waar je aan toe bent

Omdat we bij service en onderhoud alles direct in kaart brengen, komen bedrijven en particulieren niet voor verrassingen te staan. Men weet hoe het dak eraan toe is, hoelang het nog meegaat en hoe het eventueel gewijzigd kan worden om maximaal te presteren. Door een eerlijk aanpak en advies kunnen wij allen elkaar in de ogen aankijken.
Maximale levensduur
N
Wij zijn objectief
h
Certificaat bij oplevering

Dak Voor Mekaar

Over ons

Het bedrijf is opgericht op 1 April 2021 door mij (Martijn Bouma) en mijn vrouw (Naomi Bouma), de reden hiervan is omdat wij een eigen bedacht concept hebben ontwikkeld die particuliere en zakelijke opdrachtgevers de mogelijkheid te bieden om meer uit een dak te halen.
Door de jaren heen heb ik meerdere materialen bij verschillende leveranciers kunnen toetsen op kwaliteiten en prestaties, mijn concept kunnen ontwikkelen en in uitvoering kunnen brengen. Ik heb zelf alle materialen getoetst op kwaliteit, productie en slijtage bij prestaties.
Verder vind ik innovatie die helpt bij het arbo technisch werken, verduurzamen en ontlasten van het milieu erg belangrijk zoals loodvrije producten.

Onze bedrijfsvoering is gericht op morgen. Wij zorgen voor het goed opleiden van werknemers (want het is een geweldig ambachtelijk beroep) en daarnaast streven naar minder gebruik van olie- en gas producten waar dat kan met betere prestaties en maximale levensduur van daken. Dak Voor Mekaar staat voor verantwoording van daken, wij zijn overal voor verzekerd en ontlasten daarmee alle zorgen van opdrachtgevende partijen.

Ons hoofddoel is lokaal een sterke partij te worden en een verlengstuk vanuit onze branche te zijn naar opdrachtgevers voor duurzame zinkwerk, bitumen shingles en plat-dak systemen die zowel kunststof als bitumineus kunnen zijn.

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
4 dagen geleden
DakVoorMekaar

In Assen hebben we het dak van een werkplaats voorzien van een nieuwe toplaag. 🔥
Verder is er gekozen voor een afdekkap in de kleur antraciet (RAL7016)✨ om het te laten matchen met de boeidelen. ✅
... Bekijk meerBekijk minder

In Assen hebben we het dak van een werkplaats voorzien van een nieuwe toplaag. 🔥
Verder is er gekozen voor een afdekkap in de kleur antraciet (RAL7016)✨ om het te laten matchen met de boeidelen. ✅Image attachmentImage attachment
5 dagen geleden
DakVoorMekaar

In Groningen hebben wij een nieuw daksysteem gemonteerd met een RC-waarde van maar liefst 9,52 (210 mm).
Omdat er veel bomen 🌳 in de omgeving staan, is er een bewuste keuze gemaakt voor een toplaag die onderhoudsvriendelijk is. ✅
... Bekijk meerBekijk minder

6 dagen geleden
DakVoorMekaar

In Assen, Smilde & Hoogersmilde hebben we meerdere daken mogen vernieuwen in opdracht van Pomper Totaal Installateur BV. ... Bekijk meerBekijk minder

In Assen, Smilde & Hoogersmilde hebben we meerdere daken mogen vernieuwen in opdracht van Pomper Totaal Installateur BV.Image attachmentImage attachment+4Image attachment

Altijd persoonlijk contact

Kom in contact

Heb je direct hulp nodig? Kom dan telefonisch met ons in contact.

Telefoon

Contactformulier

We reageren doorgaans binnen 24 uur op mailtjes die binnenkomen.

9 + 5 =