Maandag t/m Vrijdag 08:00 – 17:00.

Spoed? Kom telefonisch in contact.

Nieuwbouw

Home ➝ Nieuwbouw

Dak Voor Mekaar

Over nieuwbouw

Bij dit type bouw is over het algemeen de meeste mogelijkheden aan daksystemen. Vanuit ons oogpunt stimuleren wij kunststof daken om bijna alle voordelen van verschillende bitumineuze dakbedekking samen te voegen. Door gebruik te maken van onze kunststof daksysteem is het dak zowel onderhoudsvriendelijk als dat het voordelen heeft voor zonnepanelen en sedum daken. Het product is van zichzelf al wit van kleur waardoor het al meer zonlicht reflecteert dan opneemt. Doordat het alles reflecteert kunnen wij ook een beter wooncomfort creëren in onderliggende ruimte. Onder dit kopje tekst hebben wij nog een aantal voordelen van dit type daksysteem.

Uiteraard beschikken wij ook over de beste bitumineuze daksystemen en passen wij dit nog tot op heden toe op projecten.

Geen brandgevaar

Geen kans op brandgevaar bij kunststof daksystemen, het verschil aan graden bij verwerking tussen kunststof en bitumineus bedraagt om en nabij 750 graden. Bij het kunststof dak systeem gebruiken wij enkel een hetelucht lasapparaat en geen vlam.

Lichtgewicht daksysteem

Doordat het een lichter gewicht heeft ten opzichte van een bitumineus daksysteem kunnen wij het dragende constructie beter ontlasten. Daarom is er sneller in de toekomst een mogelijkheid om zonnepanelen en/of sedum toe te passen zonder de constructie van het dak te hoeven aanpassen.

Onderhoudsvriendelijk

Door de unieke samenstelling van dit type kunststof is het mogelijk om met een simpele wijze het dak te reinigen, dit kan door middel van een tuinslang, emmer met water en een paar doeken. Het is belangrijk om het dak eerst nat te maken zodat het ietwat week wordt, om vervolgens het dak te gaan boenen. Wanneer dit op een goede manier wordt gehanteerd zal het dak weer in nieuwstaat komen en optimaal renderen.

Maximale levensduur
N
Wij zijn objectief
h
Certificaat bij oplevering

Dak Voor Mekaar

Over ons

Het bedrijf is opgericht op 1 April 2021 door mij (Martijn Bouma) en mijn vrouw (Naomi Bouma), de reden hiervan is omdat wij een eigen bedacht concept hebben ontwikkeld die particuliere en zakelijke opdrachtgevers de mogelijkheid te bieden om meer uit een dak te halen.
Door de jaren heen heb ik meerdere materialen bij verschillende leveranciers kunnen toetsen op kwaliteiten en prestaties, mijn concept kunnen ontwikkelen en in uitvoering kunnen brengen. Ik heb zelf alle materialen getoetst op kwaliteit, productie en slijtage bij prestaties.
Verder vind ik innovatie die helpt bij het arbo technisch werken, verduurzamen en ontlasten van het milieu erg belangrijk zoals loodvrije producten.

Onze bedrijfsvoering is gericht op morgen. Wij zorgen voor het goed opleiden van werknemers (want het is een geweldig ambachtelijk beroep) en daarnaast streven naar minder gebruik van olie- en gas producten waar dat kan met betere prestaties en maximale levensduur van daken. Dak Voor Mekaar staat voor verantwoording van daken, wij zijn overal voor verzekerd en ontlasten daarmee alle zorgen van opdrachtgevende partijen.

Ons hoofddoel is lokaal een sterke partij te worden en een verlengstuk vanuit onze branche te zijn naar opdrachtgevers voor duurzame zinkwerk, bitumen shingles en plat-dak systemen die zowel kunststof als bitumineus kunnen zijn.

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
4 dagen geleden
DakVoorMekaar

In Assen hebben we het dak van een werkplaats voorzien van een nieuwe toplaag. 🔥
Verder is er gekozen voor een afdekkap in de kleur antraciet (RAL7016)✨ om het te laten matchen met de boeidelen. ✅
... Bekijk meerBekijk minder

In Assen hebben we het dak van een werkplaats voorzien van een nieuwe toplaag. 🔥
Verder is er gekozen voor een afdekkap in de kleur antraciet (RAL7016)✨ om het te laten matchen met de boeidelen. ✅Image attachmentImage attachment
5 dagen geleden
DakVoorMekaar

In Groningen hebben wij een nieuw daksysteem gemonteerd met een RC-waarde van maar liefst 9,52 (210 mm).
Omdat er veel bomen 🌳 in de omgeving staan, is er een bewuste keuze gemaakt voor een toplaag die onderhoudsvriendelijk is. ✅
... Bekijk meerBekijk minder

6 dagen geleden
DakVoorMekaar

In Assen, Smilde & Hoogersmilde hebben we meerdere daken mogen vernieuwen in opdracht van Pomper Totaal Installateur BV. ... Bekijk meerBekijk minder

In Assen, Smilde & Hoogersmilde hebben we meerdere daken mogen vernieuwen in opdracht van Pomper Totaal Installateur BV.Image attachmentImage attachment+4Image attachment

Altijd persoonlijk contact

Kom in contact

Heb je direct hulp nodig? Kom dan telefonisch met ons in contact.

Telefoon

Contactformulier

We reageren doorgaans binnen 24 uur op mailtjes die binnenkomen.

7 + 10 =