Maandag t/m Vrijdag 08:00 – 17:00.

Spoed? Kom telefonisch in contact.

Over ons

Home ➝ Over ons

Dak Voor Mekaar

Over ons

Het bedrijf is opgericht op 1 April 2021 door mij (Martijn Bouma) en mijn vrouw (Naomi Bouma), de reden hiervan is om mijn een eigen concept te ontwikkelen en particuliere en zakelijke opdrachtgevers de mogelijkheid te bieden om meer uit een dak te halen.

Ikzelf (Martijn) heb onder andere mbo4 Bouwkunde, opleiding dakdekker gevolgd en voltooid en inmiddels ben ik alweer sinds 2012 fulltime in de dakenbranche actief.

Door de jaren heen heb ik meerdere materialen bij verschillende leveranciers kunnen toetsen op kwaliteiten en prestaties, mijn concept kunnen ontwikkelen en in uitvoering kunnen brengen. Ik heb zelf alle materialen getoetst op kwaliteit, herkomst productie en eigenschappen bij prestaties. Verder vind ik innovatie die helpt bij het verduurzamen en ontlasten van het milieu erg belangrijk zoals loodvrije producten.

Waar we voor gaan

Onze visie

Onze bedrijfsvoering is gericht op morgen, zoals het goed opleiden van werknemers als het streven naar minder gebruik van olie- en gas producten waar dat kan met betere prestaties en maximale levensduur van daken.

In 1 jaar tijd kan er wel gezegd worden dat wij een klein hecht familiebedrijf zijn, omdat wij op heden uit 2 dakdekkers ( Martijn en Dion ) bestaan en bij calamiteiten Naomi online of telefonisch klaar staat voor opdrachtgevers/particulieren. Ook krijgen wij veel steun vanuit familiekring die ons vrijwillig helpt het bedrijf uniek te maken.

Ons hoofddoel is lokaal een sterke partij te worden en een verlengstuk vanuit onze branche te zijn naar opdrachtgevers voor zeer duurzame plat dak systemen in zowel kunststof als bitumineus.

Duurzaamheid en vernieuwingen

Onze voordelen

Maximale levensduur
N
Wij zijn objectief
h
Certificaat bij oplevering

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
4 dagen geleden
DakVoorMekaar

In Assen hebben we het dak van een werkplaats voorzien van een nieuwe toplaag. 🔥
Verder is er gekozen voor een afdekkap in de kleur antraciet (RAL7016)✨ om het te laten matchen met de boeidelen. ✅
... Bekijk meerBekijk minder

In Assen hebben we het dak van een werkplaats voorzien van een nieuwe toplaag. 🔥
Verder is er gekozen voor een afdekkap in de kleur antraciet (RAL7016)✨ om het te laten matchen met de boeidelen. ✅Image attachmentImage attachment
5 dagen geleden
DakVoorMekaar

In Groningen hebben wij een nieuw daksysteem gemonteerd met een RC-waarde van maar liefst 9,52 (210 mm).
Omdat er veel bomen 🌳 in de omgeving staan, is er een bewuste keuze gemaakt voor een toplaag die onderhoudsvriendelijk is. ✅
... Bekijk meerBekijk minder

6 dagen geleden
DakVoorMekaar

In Assen, Smilde & Hoogersmilde hebben we meerdere daken mogen vernieuwen in opdracht van Pomper Totaal Installateur BV. ... Bekijk meerBekijk minder

In Assen, Smilde & Hoogersmilde hebben we meerdere daken mogen vernieuwen in opdracht van Pomper Totaal Installateur BV.Image attachmentImage attachment+4Image attachment