Maandag t/m Vrijdag 08:00 – 17:00.

Spoed? Kom telefonisch in contact.

Renovatie

Home ➝ Renovatie

Dak Voor Mekaar

Over renovatie

Wanneer een (voornamelijk bitumen) daksysteem aan vervanging toe is, kunnen wij samen met de opdrachtgevende partij het een duurzame manier renoveren.

Door het dak te toetsen op meerdere punten kunnen wij de kennis en mogelijkheid bieden om het daksysteem beter te laten presteren en zoveel mogelijk aan de wensen van de opdrachtgever te laten voldoen.

Bij kunststof, shingles, zinkwerk en oude mastiek daken demonteren wij het hele systeem om het daarna weer opnieuw op te bouwen.

Mogelijkheden

Wij bekijken alle renovatie (bitumen) projecten eerst voordat we een offerte uitbrengen, wij vinden het belangrijk om alle mogelijkheden in beeld te brengen om een duurzaam daksysteem af te kunnen leveren. Aan de hand van de offerte geven wij de opdrachtgevende partij de kennis en betrekken wij derden om het Dak Voor Mekaar te kunnen maken.

Kosten besparen

Door een goed verlegd (bitumen) daksysteem te renoveren bespaar je kosten op het demonteren van het gehele pakket. Vaak bieden wij ook optionele regels om het daksysteem ‘up te graden’ voor een luxueuze uitstraling.

Meer dan A-producten

Buiten onze kwalitatief hoogstaande producten hanteren wij een werkwijze om maximaal de ‘lek-weg’ te verlengen. Daardoor kunnen wij opdrachtgevers dat daken die goed onderhouden wordt, de verwachte levensduur wordt minimaal wordt gehaald.
Maximale levensduur
N
Wij zijn objectief
h
Certificaat bij oplevering

Dak Voor Mekaar

Over ons

Het bedrijf is opgericht op 1 April 2021 door mij (Martijn Bouma) en mijn vrouw (Naomi Bouma), de reden hiervan is omdat wij een eigen bedacht concept hebben ontwikkeld die particuliere en zakelijke opdrachtgevers de mogelijkheid te bieden om meer uit een dak te halen.
Door de jaren heen heb ik meerdere materialen bij verschillende leveranciers kunnen toetsen op kwaliteiten en prestaties, mijn concept kunnen ontwikkelen en in uitvoering kunnen brengen. Ik heb zelf alle materialen getoetst op kwaliteit, productie en slijtage bij prestaties.
Verder vind ik innovatie die helpt bij het arbo technisch werken, verduurzamen en ontlasten van het milieu erg belangrijk zoals loodvrije producten.

Onze bedrijfsvoering is gericht op morgen. Wij zorgen voor het goed opleiden van werknemers (want het is een geweldig ambachtelijk beroep) en daarnaast streven naar minder gebruik van olie- en gas producten waar dat kan met betere prestaties en maximale levensduur van daken. Dak Voor Mekaar staat voor verantwoording van daken, wij zijn overal voor verzekerd en ontlasten daarmee alle zorgen van opdrachtgevende partijen.

Ons hoofddoel is lokaal een sterke partij te worden en een verlengstuk vanuit onze branche te zijn naar opdrachtgevers voor duurzame zinkwerk, bitumen shingles en plat-dak systemen die zowel kunststof als bitumineus kunnen zijn.

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
4 dagen geleden
DakVoorMekaar

In Assen hebben we het dak van een werkplaats voorzien van een nieuwe toplaag. 🔥
Verder is er gekozen voor een afdekkap in de kleur antraciet (RAL7016)✨ om het te laten matchen met de boeidelen. ✅
... Bekijk meerBekijk minder

In Assen hebben we het dak van een werkplaats voorzien van een nieuwe toplaag. 🔥
Verder is er gekozen voor een afdekkap in de kleur antraciet (RAL7016)✨ om het te laten matchen met de boeidelen. ✅Image attachmentImage attachment
5 dagen geleden
DakVoorMekaar

In Groningen hebben wij een nieuw daksysteem gemonteerd met een RC-waarde van maar liefst 9,52 (210 mm).
Omdat er veel bomen 🌳 in de omgeving staan, is er een bewuste keuze gemaakt voor een toplaag die onderhoudsvriendelijk is. ✅
... Bekijk meerBekijk minder

6 dagen geleden
DakVoorMekaar

In Assen, Smilde & Hoogersmilde hebben we meerdere daken mogen vernieuwen in opdracht van Pomper Totaal Installateur BV. ... Bekijk meerBekijk minder

In Assen, Smilde & Hoogersmilde hebben we meerdere daken mogen vernieuwen in opdracht van Pomper Totaal Installateur BV.Image attachmentImage attachment+4Image attachment

Altijd persoonlijk contact

Kom in contact

Heb je direct hulp nodig? Kom dan telefonisch met ons in contact.

Telefoon

Contactformulier

We reageren doorgaans binnen 24 uur op mailtjes die binnenkomen.

12 + 13 =