Maandag t/m Vrijdag 08:00 – 17:00.

Spoed? Kom telefonisch in contact.

Dakdekker Assen

Dakdekker Assen, Wij bieden een unieke professionele service voor particuliere en zakelijke klanten.

Kleine inleiding.. Wij zijn een jong, innovatief maar ervaren familiebedrijf uit Assen. Het bedrijf heeft een eigen uniek concept en filosofie in het monteren/renoveren van plat dak systemen gericht op duurzaamheid en logica.

Onze doelen zijn:

  • Ons te ontwikkelen naar daksystemen die vrij zijn van oliën en gassen en daarmee indirect ons steentje bij te dragen tegen opwarming van de aarde.
  • Een werkwijze te ontwikkelen om het lichaam zoveel mogelijk te ontlasten.
  • Lokaal een sterk merk worden.
  • De opdrachtgevers te voorzien van de beste en duurzame materialen.
  • Voor elk scenario een uitstekende partij te zijn in het renoveren of nieuw bouwen van daksystemen.
  • Een unieke inkijk te geven aan de buitenwereld hoe mooi ambachtelijke beroepen zijn en hoeveel innovatie en ontwikkeling er in zit.
  • Een omgeving te creëren dat er alleen maar winnende partijen zijn.

Waarom voor ons kiezen?

Ons bedrijf fungeert op empathie, flexibiliteit en passie. In elk scenario of situatie bieden wij uitkomst door elk project objectief in beeld te brengen en onze visie en kennis te delen met opdrachtgevende partij.

Wij houden graag korte lijnen en opereren op hoog sociaal vlak (zoals men vroeger deed) met de nieuwste duurzame producten en methodes. Het begin als eind van het proces staat bij ons hoog in het vaandel. Als dakdekker in Assen en omstreken willen wij ons onderscheiden in het proces waar alles een achterliggende gedachte heeft en kwalitatief onderbouwd is.

Dak Voor Mekaar gaat voor een maximale levensduur van daken, wij houden een nauwlettend oog op de wereldmarkt waarbij nodig het wijzigen van daksystemen gelijkwaardige of betere levensduur heeft ten opzichte van het huidige.

Doordat wij meerdere leveranciers hebben kunnen wij kwalitatieve duurzame producten en diensten leveren voor een goede prijs en de langste levensduurverwachting van een dak garanderen.

Bij elke renovatie/nieuwbouw project leveren wij fysiek  na het voldoen van de werkzaamheden en betaling factuur een dossiermap met een aantal documenten. In dit dossier zit onder andere een; certificaat van 10-jaar garantie, informatie toplaag, factuur en eventueel overig bijgevoegde documenten. Hierdoor is het overzichtelijk voor de opdrachtgever/particulier qua garanties en producten.

Dakreparatie

Bij Dak Voor Mekaar zijn wij ook inzetbaar voor dakreparaties. Door ons  eigen methode, visie en ervaring  kunnen wij opdrachtgevers/particulieren goed van dienst zijn. De voordelen van ons eigen concept is dat wij handelingen verrichten die objectief, duurzaam en kwalitatief zijn zodat er in de toekomst geen onnodige werkzaamheden verricht hoeven te worden. Bij elke dakreparatie geven wij een goed advies om de opdrachtgever/particulier op de hoogte te stellen hoe de conditie van het dak is.

Dakrenovatie

Er zijn veel mogelijkheden bij het renoveren van daken. Doordat wij een eigen concept hebben ontwikkeld, kunnen wij verschillende pakketten aanbieden met verschillende eigenschappen. Wij vinden het belangrijk dat de opdrachtgever/particulier betrokken wordt bij het kiezen van een pakket en op de hoogte is van de mogelijkheden. Door het samenstellen kan de opdrachtgevende partij zelf de keuze maken en extra opties bedingen in de digitale offerte wat voor hen belangrijk is.

Nieuwbouw

Wat we bij het kopje dakrenovatie hebben verteld komt gedeeltelijk terug bij het kopje Nieuwbouw. Het verschil is enkel dat wij als dakdekker van Assen en omstreken  ook verschillende types dakbedekking kunnen aanbieden. Doordat het een nieuw dakbedekking systeem is kunnen we andere innovatieve duurzame dakbedekking aanbieden die niet olie- en gas gerelateerd zijn en waar geen stoffen aan toegevoegd zijn om het product soepel te maken. We hebben onze keuze op dit product laten vallen omdat het in vergelijking met andere producten een hoge weerstand heeft tegen veroudering door weersomstandigheden en een verwachte levensduur heeft van minstens 30 jaar!

Onderhoud en service

Voor het verlengen van de levensduur van een dak is onderhoud aan te bevelen. Door periodieke of jaarlijkse controles uit te voeren blijft het dak in kaart en wordt het weer schoon opgeleverd. Na elke controle geven wij een schriftelijk of mondeling een eventueel advies mochten er gebreken zijn of in de toekomst optreden. Door onderhoud en service toe te passen op het dak kan de levensduur aanzienlijk verlengt worden.

Over Dak Voor Mekaar

Vorig jaar April 2021 ben ik (Martijn Bouma) het bedrijf begonnen om een eigen concept te ontwerpen, reden hiervan is dat ik een eigen filosofie en passie heb over platte daken en zie dat er veel gewonnen kan worden in de dakenbranche. Een mooi voorbeeld is het aanbieden van toplaag  pakketten die overzichtelijk zijn voor de opdrachtgevende partij. Bij elk pakket zit een achterliggende gedachte met zo elk zijn voordelen.

Het bedrijf heeft de eigenschappen van een klein, hecht familiebedrijf die op de sociale behulpzame wijze (zoals vroeger) met opdrachtgevers/particulieren omgaat.  Wij houden graag contact en op de achtergrond houden we alle ontwikkelingen en innovaties in de gaten zodat we in de moderne tijd topprestaties kunnen leveren. Doordat wij klein, objectief en op duurzaamheid gericht zijn willen wij korte lijnen houden en lokaal ijzersterk zijn als dakdekker van Assen en omstreken!

Diensten

Dakreparatie

Dakinspectie

Nieuwbouw

Kom in contact

Heb je direct hulp nodig? Kom dan telefonisch met ons in contact.

Telefoon

0592 – 785 994

Mailadres

contact@dakvoormekaar.nl

Locatie

Rosa Spierweg 18
9408 EV Assen

Contactformulier

We reageren doorgaans binnen 24 uur op mailtjes die binnenkomen.

7 + 11 =

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
In Assen hebben we het dak van een werkplaats voorzien van een nieuwe toplaag. 🔥
Verder is er gekozen voor een afdekkap in de kleur antraciet (RAL7016)✨ om het te laten matchen met de boeidelen. ✅Image attachmentImage attachment

In Assen hebben we het dak van een werkplaats voorzien van een nieuwe toplaag. 🔥
Verder is er gekozen voor een afdekkap in de kleur antraciet (RAL7016)✨ om het te laten matchen met de boeidelen. ✅
... Bekijk meerBekijk minder

4 dagen geleden

In Groningen hebben wij een nieuw daksysteem gemonteerd met een RC-waarde van maar liefst 9,52 (210 mm).
Omdat er veel bomen 🌳 in de omgeving staan, is er een bewuste keuze gemaakt voor een toplaag die onderhoudsvriendelijk is. ✅
... Bekijk meerBekijk minder

5 dagen geleden